transport knap grønGodstrans​​port og ​distribu​tion​

Vi kører for mange virksomheder og kunder over hele landet, som ikke selv har ressourcer til distribution eller godstransport. 

Vi har ikke selv et lager, da vi fokuserer på transporten og gerne kører varer fra virksomheder og kunders egne lagre.

Stor erfaring med distribution og godstransport

Vi klarer godstransport og distribution for mange virksomheder, der har egen produktion, og vi har ofte mange stop på ruten. Vi kører også ofte med paller og andre former for gods. Derudover kører vi også for andre speditører, når det er relevant for både dem og os.

Hvis der er spørgsmål omkring godstransport eller distribution, kan du altid kontakte os.

Distribution og godstransport - det vi er gode til

Når det gælder godstransport og spedition fungerer det på samme måde som vores andre transportopgaver med distribution. Vi sørger for at formidle kontakt mellem kunder og selvstændige vognmænd, der kører for os, og dermed kan både vognmænd og kunder koncentrere sig om det, de er gode til.

Gælder det for eksempel godstransport for mindre produktionsvirksomheder, har vi flere vognmænd, der har erfaring i distribution af produkter over hele landet. Det gælder både, hvis der er mange stop eller tale om større gods, der skal fragtes fra a til b.

Vi har mere end 50 vognmænd under vingerne, så vi finder altid en, der kan opfylde netop dine behov.​ 

Kontakt os på telefon 43 99 84 15 eller e-mail booking@erhvervstransporten.dk ​for at få et tilbud på godstransport eller distribution i dag. Du kan også benytte nedenstående kontaktformular for at indhente et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud i dag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 9.2 ud af 10 stjerner på baggrund af mere end 10 anmeldelser fra Trustpilot​

Erhvervs Transporten A/S

CVR: 20389109

Malervej 6, 2630 Tåstrup​

Find vej med Google Map