transport knap turquis ​​​​Fragtfirma og transportfirma med stor erfaring i branchen

Med over 50 selvstændige vognmænd under vingerne er Erhvervs Transporten A/S et transportfirma i Tåstrup, der klarer alle opgaver.

​Transportfirma med god service siden 1986

Siden grundlæggelsen i 1986 har Erhvervs Transporten A/S været garanti for god service og sikre leveringer over hele landet. Vores fragtfirma fungerer ud fra et simpelt koncept, der sikrer både vognmænd, og kunder kan koncentrere sig om det væsentlige. For kunderne er det en selvfølge, at et fragtfirma eller transportfirma tager sig sikkert og hurtigt af ens transportbehov, mens man som vognmand kan koncentrere sig om at transportere pakker, gods og fragt.

Mere end 50 vognmænd​

Som fragtfirma fungerer vores transportfirma som formidler mellem vognmænd og kunder. Vi modtager henvendelser fra kunder og sørger for, at opgaverne lander hos den rette vognmand. Det kan for eksempel være, hvis en opgave er særligt tidssensitiv eller kræver særligt udstyr. Med mere end 50 vognmænd under vingerne kan vores fragtfirma trække på en stor erfaring inden for branchen.

Med den tilgang behøver du som kunde kun at ringe til ét fragtfirma. Vi kan nemlig sikre det rette match mellem kunde og vognmand, så begge ender som tilfredse kunder i vores transportfirma. Ring for et uforpligtende tilbud idag, på telefon 

43 99 84 15​​.

Få et tilbud hos dit fragtfirma

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 9.2 ud af 10 stjerner på baggrund af mere end 10 anmeldelser fra Trustpilot​

Erhvervs Transporten A/S

CVR: 20389109

Malervej 6, 2630 Tåstrup​

Find vej med Google Map